Decor cu Baloane pentru Botez

5 pași spre un botez de nota 10?

Photo Copyright Header Image @SaraPhoto

Venirea pe lume a bebelușului tău este cu siguranță unul dintre cele mai emoționante momente din viața ta. Cu siguranță fiecare părinte dorește ca botezul copilașului său să fie unul armonios și plin de amintiri frumoase. Echipa noastră a avut bucuria de a realiza numeroase botezuri și am hotărât să împărtășim cu tine 5 pași practici pentru un botez reușit.

Acesti pași, te vor ajuta să organizezi mult mai ușor evenimentul acesta special. Vei descoperi pe parcurs care ar trebui să fie elementele după care să te ghidezi, cum să îți gestionezi mai bine ideile și desigur, cum să le pui în practică.

Experiența acumulată în acest domeniu până acum ne ajută să construim ideile și sfaturile cele mai utile pentru tine.

PAS 1 – Un CandyBar bogat!

Fie că vei opta pentru deserturile clasice cum ar fi cupcakesmacarons și cake pops sau vei alege deserturi sofisticate, candybar-ul merită din plin atenția ta. Datorită vastelor sortimentelor aflate la alegerea fiecăruia un candybar poate să satisfacă până și cele mai exigente gusturi.

Recomandăm să optezi pentru un candybar cât mai bogat dar în primul rând gustos. Foarte important de reținut este cum combinăm deserturile astfel încat să existe o armonie cromatică între tematica impusă pentru evenimentul tău și candybar-ul ales.

Photo Copyright @SaraPhoto

PAS 2 – Fii inovativ! Alege decoruri simple dar pline de culoare!

În functie de tematica aleasă, selectează elemente decorative potrivite pentru aceasta. Ele pot fi rame foto, colivii de metal, felinare, vaze, suporturi de lumânări etc. Imaginația ta este cea de care depinde totul. În cazul în care nu aveți aceste deocorațiuni, îți recomandăm să opezi pentru firme ce închiriază astfel de decoruri.

O alta idee inovativă pe care o recomandăm pentru un candy-bar aspectuos este să optezi pentru un centerpiece. Piesa centrală sau cea mai de impact într-un decor trebuie să fie atent aleasă și plasată. De obicei aceasta este cea mai înaltă dintre toate. Un suport de cupcakes supraetajat sau un tort cu mai multe etaje sunt alegerile cele mai populare.

Un alt decor ușor de realizat și cu impact estetic pt fi cartonașe cu numele prăjiturilor, hârtii decorative sau rame foto cu mesaje simbolice în interior.

sursa: Pinterest

PAS 3 – Organizează jocurile și masa copiilor!

Deoarece este vorba de botez, cu siguranță vor lua parte și cei mici. Te sfătuim să pregătești câte un mic pachețel pentru fiecare copilaș. Acesta poate include dulciuri, creioane colorate, stickere etc. Îți recomandăm să te inspiri în acest sens de pe site-uri cum ar fi pinterest.

De asemenea, colaborarea cu firme ce se ocupă cu întreținerea atmosferei prin animații, face painting, jocuri, concursuri pentru cei mici este o idee foarte populară și practicată.

sursa: Pinterest

PAS 4 – Nu te zgârci când vine vorba de un fotograf bun!

Știm cât de importante sunt fotografiile la evenimente, de accea, te sfătuim să optezi pentru un fotograf bun. Totodată, alege un fotograf cu care te simți confortabilă și în stilul căruia te regăsești.

Daca îți dorești anumite cadre, asigură-te că specifici aceste detalii înainte. Și nu în ultimul rând, fii relaxată și bucură-te de evenimentul tău.

 

PAS 5 – Alege locația pentru eveniment

Cel mai util sfat pe care am putea să ți-l oferim în acest sens, este de a opta pentru localuri ce au o estetică în concordanță cu tematica pe care dorești să o impui la evenimentul tău. Asigură-te că mâncarea este una calitativă și localul este suficient de spațios pentru invitați.

sursa: Pinterest

Sperăm că am putut să vă oferim sfaturi utile și practice pentru viitorul tău eveniment! Dacă dorești să colaborăm pentru realizarea unui astfel de eveniment, te rugăm sa iei legatura cu noi la numărul de telefon: 0748484704 sau prin email la: hi@balloonevents.ro

Postări similare