Baloane cu Heliu, Decor Baloane Aniversari, Decor Baloane BabyShower, Decor Baloane BridalShower, Decor cu Baloane pentru Botez, Decor cu Baloane pentru Nunta, PhotoCorner Baloane

Accesorii pentru petrecere – Un scurt ghid ‘how to’ !

De unde pot cumpara lucruri drăguțe pentru o petrecere reușită? BalloonEvents are răspunsul!

Pentru că bugetul este un element important, trebuie să selectăm din multitudinea de magazine existente pe cele care satisfac bugetul propriu, ținând cont și de calitatea și diversitatea de care dispune. Accesoriile sunt foarte importante atunci când vine vorba despre o petrecere! Într-adevăr, acestea sunt cele care fac diferența!

Printre magazinele care au lucruri frumoase și la prețuri accesibile pe lângă cele tipice precum IKEA, ZARA HOME, MOBEXPERT, JYSK vei putea găsi lucruri ieftine și foarte de efect la JUMBO, PEPCO, STOCKHOUSE, unele magazine vintage și altele.

Pasul 1. Alege tematica

Înainte de a căuta accesorii pentru petrecere, asigură-te că ai ales o tematică adecvată și pe stilul persoanei pentru care organizezi aceasta. Este extrem de important să ai o idee asupra a ceea ce dorești să obții ca să știi pe ce elemente să te axezi, astfel vei economisi timp și bani. Petrecerile tematice au devenit foarte populare în ultimul timp. Și pe bună dreptate, întrucât adesea sunt mult mai distractive decât petrecerile normale.

Pasul 2. Asigura-te ca ai toate accesoriile

Detaliile mărunte fac diferența, în special în cazul unui eveniment. Pentru aceasta este necesar să ai toate accesoriile potrivite și necesare oricât de banale ar fi (foarfece, lipici, pistol de lipit, banda dublă adezivă, scotch). Asigură-te că elementele de decor sunt stabile și ai tot ceea ce este nevoie pentru a le fixa astfel încât să reziste pe întreg parcursul evenimentului.

Pasul 3. Alege intotdeauna un acesoriu – cheie

  • O litera decorativă
  • Un balon cu tematica speciala – posibilitățile sunt nenumărate.
  • O lădiță cu baloane sau, de ce nu, un hot-air-balloon setup?

Dorim să îți prezentăm câteva imagini sugestive. Pentru mai multe detalii, contactează-ne aici.

litere decorative

Postări similare