Baloane cu Heliu, Decor Baloane Aniversari, Decor Baloane BabyShower, Decor cu Baloane pentru Botez, PhotoCorner Baloane

Ambasador Oradea – Un botez reusit!

Sala de evenimente Ambasador Oradea este creata din inspiratia unor designeri cu recunoastere internationala, influentati de luxul celor mai prestigioase sali de evenimente din orient. Ambasador Oradea este locul ideal pentru orice eveniment deosebit din viata ta! Aceasta are o capacitate de aproximativ 550 persoane si e amplasata in incinta Oradea Shopping City. Pentru mai multe detalii, ii puteti gasi la numarul de telefon 0741 222 000 sau la adresa de email: office@ambasadororadea.ro

Ca model de inspiratie, vrem sa iti prezentam mai jos, decorul realizat pentru botez de echipa noastra – BalloonEvents. Esti curios sa descoperim impreuna cheia succesului pentru evenimentul tau?

1. Alegem culorile impreuna cu mamica

Cu fiecare mamica ne intalnim inainte de eveniment la fata locului, in cazul de fata la Ambasador Oradea, ca sa alegem cea mai buna combinatie de culori! De obicei mamicile aleg culorile pale (roz, albastru baby blue sau verde mint) sau alte mamici prefera alb, auriu si roz ciclam.

2. Astfel am redus cu 50% costurile decorului.

Vrem sa stiti ca baloanele sunt alegerea potrivita si din punctul de vedere al costurilor! Sunt mai ieftine decat florile sau alte aranjamente, si arata mult mai bine, dand o nota de veselie – specifica evenimentelor tip botez. Baloanele vor arata minunat in sala de evenimente Ambasador!

3. Suntem deschisi la ideile tale!

Poate esti creativa si inovatia e una din pasiunile tale, asa ca ti-ai dori o petrecere tematica, care cu siguranta va fi apreciata de invitati. Atât pentru copii, cât și pentru părinți, o astfel de petrecere va anima atmosfera și va rămâne întipărită în mintea lor!

Poți opta pentru o petrecere tematică care mai apoi devine un element distinctiv și important în viața unui bebeluș. Astfel, poți amenaja la intrare o arcada construita din baloane colorate. Pe mese poți lăsa biberoane mici drept mărturie pentru oaspeți, iar tortul poate fi și el de asemenea în formă de biberon.

Planificarea și organizarea pana in cele mai mici detalii iti vor fi oferite de echipa BalloonEvents! Chiar daca bebelusul nu va putea participa activ la aceasta petrecere, amintirile imortalizate ii vor aduce cu siguranta zambete pe buze peste ani! Abia asteptam sa colaboram! Contactati-ne aici: hi@balloonevents.ro sau la numarul de telefon 0748-484-704.

Postări similare