Aranjamente botez, Baloane cu Heliu, Decor Baloane Aniversari, Decor Baloane BabyShower, Decor Baloane BridalShower, Decor cu Baloane pentru Botez, Uncategorized

Aranjamente Botez – Idei pentru PhotoCorner și CandyBar!

Aproape cu toții am auzit cel puțin o dată de ‘’PhotoCorner’’ sau ‘’CandyBar’’. Poți organiza o petrecere de neuitat fără să cheltui o avere. Ce sunt acestea de fapt și de ce sunt atât de importante, căutate, necesare?

1. PhotoCornerul – atracția petrecerii

Balloon Events Oradea
Photocorner-ul este cea mai mare atracție a unei petreceri, unde invitații vin să își facă poze. Fiind vorba de botezul bebelușului tău, gândește-te la culorile care vrei să predomine. Dacă este fetiță, o alegere bună este rozul, iar dacă este băiețel, albastru este o alegere foarte bună. Dacă alegi albul, cu siguranță nu vei da greș, deoarece va da o notă de elegantă locului. PhotoCorner-ul, poate fi accesorizat cu un panou cu baloane, flori din hârtie sau anumite materiale potrivite. Oricare panou este însoțit de un suport demontabil, care e ușor de montat.În față panoului, se instalează aparatul foto. Aveți nevoie de un suport pentru acesta și de un aparat care să scoată poze în timp real. Se pot închiria. E indicat să aveți și câteva accesorii amuzante cu care, invitații să își facă poze și să se înveselească (urechi de iepuraș și pisicuță, șepci haioase, ochelari vintage și mustăți portabile).

2. Candy-Bar


Candy-Barul este acel loc frumos amenajat, unde sunt așezate toate bunătățile dulci. Acesta, are menirea de a încânta atât privirile, cât și papilele gustative ale invitaților.
Petrecerea de botez se poate transformă ușor într-un eveniment de neuitat dacă alegi de asemenea un Candy-Bar! Codul de culoare al dulciurilor poate fi diferit dacă micuțul sărbătorit este băiat sau fetiță. Prăjiturile și dulciurile în forme geometrice sau de animăluțe, multicolore sunt ideale pentru un botez. Acestea pot fi completate prin figurine modelate din marțipan, iar formele pot varia – de la mașinuțe și soldăței la pisicuțe și prințese în rochii de basm! Poți folosi personaje din basme sau fructe multicolore făcute de maeștrii culinari din ciocolată, bezea. Nu în ultimul rând, Mărturiile de botez pot fi și ele parte din candy barul pregătit pentru botez!
Astfel, copilașul tău poate avea parte de absolut tot la prima să petrecere. Nu trebuie să lipsească nimic, ci doar să găsești o varianta accesibilă. Trebuie doar să îți dorești!
Sperăm că am putut să vă oferim sfaturi utile și practice pentru viitorul tău eveniment! Dacă dorești să colaborăm pentru realizarea unui astfel de eveniment, te rugăm sa iei legatura cu noi la numărul de telefon: 0748484704 sau prin email la: hi@balloonevents.ro

Back to list

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *