Baloane cu Heliu, Decor Baloane Aniversari, Decor Baloane BabyShower, Decor cu Baloane pentru Botez, PhotoCorner Baloane

Armonia Venue Oradea – Un botez cat o poveste!

Armonia Venue reprezintă rafinamentul postmodernismului într-o poveste a succesului generației noastre. Complexul situat în Parcul Industrial II ( Strada Anghel I. Saligny, Oradea 417498) este întins pe mai mult de 10.000 mp și are o capacitate de până la 1.000 de locuri. Întreaga clădire este înconjurată de grădini și fântâni arteziene. Armonia Venue cucerește astfel prin rafinament și reprezintă alegerea ideală pentru organizarea botezului copilasului tau! Numarul de telefon este:  0720 144 061.

Recent, am avut bucuria de a organiza un botez desebit de frumos la Armonia Venue Oradea, care s-a dovedit a fi un adevarat succes! Dorim sa impartasim cu tine cateva sfaturi utile care sa te ajute atunci cand ii vei organiza botezul copilului tau!

1. Gandeste te la o tematica specifica sau la o cromatica ce va reprezinta!

Daca nu ai inca ideile neceare, noi iti vom veni in ajutor! Tematica poate fi foarte variata. Organizam evenimentele tale de suflet, de la o simpla idee pana la concretizarea unei povesti de care sa va amintiti cu placere peste ani. Ne place sa lucram personalizat, de aceea dorim sa te cunoastem cat mai bine inca de la primul contact.
Scopul nostru este sa iti punem visele intai pe hartie, ca ma apoi sa le facem sa devina realitate, cu multa imaginatie, un strop de experienta si cu spirit organizatoric. Mai exact, iti propunem tematici in functie de preferintele tale, le personalizam in functie de bugetul tau.

2. Pentru un aspect natural si plin de vitalitate iti sugeram sa adaugi printre baloane si putina verdeata (crengi naturale sau flori).

Rolul plantelor este in primul rand cel decorativ, dar beneficiile plantelor nu se opresc la asta. Printre beneficiile plantelor se numara si cele vizuale – plantele si florile lor au un puternic impact vizual. Florile aduc culoare, iar plantele verzi simple pot face un eveniment sa arate mai deosebit.

Dorim sa iti aratam cateva imagini sugestive facute de echipa BalloonEvents, la Armonia Venue Oradea care speram ca te vor convinge de importanta acestor detalii si te vor face dornica sa colaboram.

3. Stabileste bugetul!

Înainte de a organiza botezul, asigură-te că îți cunoști limitele financiare. Efectuează niște calcule simple pentru a vedea ce buget ai în total, iar mai apoi imparte-l în câteva mai mici corespunzătoare elementelor în care dorești să investești, astfel vei fi mai organizată și vei selecta mult mai ușor ceea ce îți este necesar!

Pentru mai multe detalii în organizarea unui eveniment indiferent de tipul acestuia, te rugăm să ne contactezi  pe facebook https://www.facebook.com/balloonevents.ro/  sau pe site-ul oficial https://balloonevents.ro/ .

Postări similare