Decor Baloane Aniversari, Decor Baloane BabyShower, Decor Baloane BridalShower, Decor cu Baloane pentru Botez, Decor cu Baloane pentru Nunta, PhotoCorner Baloane

Baloane Jumbo cu Tulle si Confetti- Atunci cand alegi simplitatea in stil scandinav

Spunem că simplitatea va fi mereu cel mai de efect element al unui eveniment! Iar, șansa ca un eveniment evidențiat printr-un decor simplist să arate deosebit este extrem de mare! BalloonEvents poate face din evenimentul tău unul de care să îți aduci mult timp aminte de aici înainte prin combinarea baloanelor Jumbo cu tulle și confetti într-un stil simplu, cu mult bun gust, rafinament și eleganță!

Baloanele Jumbo în sine sunt un decor elegant și simplist, potrivite pentru orice tip de eveniment, cu atât mai mult pentru cele de tip business! Însă prin adăugarea a două accesorii aparent banale, cum ar fi confetti și tulle-ul decorul nu va putea fi neobservat.

Pentru ca un astfel de decor să exprime această notă simplistă fără a arăta încărcat și supraaglomerat de accesorii, ca și in cazul altor decorațiuni este necesar să urmezi câteva sfaturi practice, ce credem că te vor ajuta pe viitor.

  1. Asigură-te că acest tip de decor se potrivește tematicii evenimentului tău.
  2. Nuanța balonului să nu fie mai puternică decât a tulle-ului. A evita de asemenea suprapunerea unor culori care nu se potrivesc. Pentru un efect vizual cât mai puternic, poți opta pentru baloane transparente cu confetti colorat și un tulle dintr-o nuanță îndrăzneață(spre exemplu un bleu).
  3. Fii creativă și vino cu ideile tale proprii! Mereu vor fi alte modalități prin care vei putea aduce un suflu nou acestor genuri de decorațiuni.

În cazul în care ți-am stârnit curiozitatea asupra acestui gen de decor te invităm să ne contactezi pentru a face evenimentul tău diferit de celelalte, dar până atunci ți-am pregătit o serie de poze inspiraționale, sperăm că te vor ajuta și vor fi pe gustul tău. Suntem nerăbdători să aflăm și preferințele tale și să colaborăm!

Postări similare