Baloane cu Heliu, Decor Baloane Aniversari, Decor Baloane BabyShower, Decor cu Baloane pentru Botez, PhotoCorner Baloane

Botez Opera Events Oradea – All you need is pink !

Opera Events promite ca se adapteaza nevoilor clientilor de la început până la sfârșit. Amintirile pe care le creați azi vor rămâne pentru totdeauna. Experienta si echipa atent selectionata sunt garantia ca evenimentul pe care planuiti sa il organizati va fi unic si memorabil. Interiorul cladirii Opera Events este în stilul neoclasic francez, dictat de rafinament. Coloristica se remarca prin tonuri pale, inspirate din natură. Ii puteti gasi pe Calea Aradului FN 410155, Oradea.

Recent am avut de organizat un botez la Opera Events si putem spune ca organizarea botezului trebuie sa va reprezinte! De aceea ne dorim să vă cunoaştem mai bine, să vă cunoaştem dorinţele, pentru a ne ridica la nivelul aşteptărilor dumneavoastră. Orice fel de eveniment, pentru noi e o provocare, de a reinventa şi a depăşi aşteptările dumneavoastră.

Echipa Balloon Events doreste sa va ofere cateva sfaturi pentru a avea un botez reusit:

  • Organizeaza programul invitatilor astfel incat sa te asiguri ca toata lumea o sa nimereasca toate momentele. Fie ca vorbim despre poze sau… lacrimi, toate trebuie sa fie cu programate cu atentie.
  • Poate ca lumea nu va stie povestea voastra de dragoste sau cat de greu v-ati decis sa alegeti numele potrivit copilasului vostru. N-ar strica, nu-i asa, sa le prezentati invitatilor povestea voastra de dragoste, sa comunicati cu acestia ca sa creati o atmosfera de familie, plasand la intrare un panou cu baloane printre care adaugati fotografii cu cele mai importante momente din relatia voastra!
  • Cromatica, marimea baloanelor este importanta. Nu neglijati acest aspect care, chiar face diferenta!

În cazul în care ți-am stârnit curiozitatea asupra acestui gen de decor te invităm să ne contactezi: hi@balloonevents.ro  pentru a face evenimentul tău diferit de celelalte, dar până atunci ți-am pregătit o serie de poze inspiraționale, sperăm că te vor ajuta și vor fi pe gustul tău. Suntem nerăbdători să aflăm și preferințele tale și să colaborăm!

Postări similare