Baloane cu Heliu, Decor Baloane Aniversari, Decor Baloane BabyShower, Decor Baloane BridalShower, Decor cu Baloane pentru Botez, Decor cu Baloane pentru Nunta, PhotoCorner Baloane

Buchete de Baloane cu Heliu – Atunci cand party-ul te ia prin surprindere

Baloanele cu heliu au devenit tot mai populare datorită efectului vizual pe care îl creează. Acestea transformă instant orice spațiu într-o locație de petrecere și ar trebui să fie nelipsite de la orice petrecere. Potrivite pentru evenimente de orice tip, îți propunem o varietate de exemple și combinații pentru care poți opta.

Elegante, deosebite și pline de viață, baloanele cu heliu nu sunt doar o parte din decorul evenimenului tău. Fie că vei alege buchete de baloane ca decor pentru mesele invitaților fie pentru candy-bar sau pentru a le lansa în aer, trebuie să iei în calcul ce tipuri de baloane vei folosi.

Ca să te ajutăm, am alcătuit o mica listă cu cele 2 tipuri de baloane pe care le-ai putea integra înr-un buchet de baloane.

1. Baloane Jumbo

Tipurile acestea de baloane se încadrează perfect pentru: ședințe foto, nunta/logodnă  in aer liber, decor pentru candy-bar, decor central pentru mesele invitaților( în acest caz asigură-te că sala este destul de înaltă pentru ca baloanele să arate bine), în special pentru evenimente de tip business. Frumusețea lor stă în faptul că le vei putea personaliza și integra în orice tip de eveniment al tău.

2. Baloane normale

Poate ți se par prea banale pentru a le încadra într-un decor de acest gen, însă sunt numeroase combinații pe care le-ai putea realiza cu acest tip baloane. Având o mărime mică comparativ cu cele jumbo, pentru decor vei avea nevoie de un număr mai mare de baloane, însă aceasta este ceea ce dorim: să obținem ceva  deosebit.

Sunt ideale pentru orice tip de eveniment, lansări în aer liber, ședințe foto, decor pentru candy-bar, până și decor pentru mesele invitaților.

Mai jos, am selectat câteva poze pentru a-ți arăta ceea ce echipa Balloon Events consideră că s-ar potrivi acestui tip de decor. Asteptam sa ne contactezi!

Back to list

Related Posts