Uncategorized

Culori de baloane pentru evenimentele de toamnă

Deoarece toamna se apropie cu pași repezi, odată cu aceasta vor veni și mult așteptatele evenimente ale acestui anotimp frumos.

Balloon Events dorește să îți vină în ajutor cu câteva idei utile care poate vor fi răspunsul la întrebarile tale legate de cum să alegi culorile potrivite de baloane pentru evenimentul tău. Pentru aceasta, dorim să începem cu cel mai important pas, respectiv, stabilirea tematicii evenimentului (Hello September, Thanksgiving, Halloween sau altele).

Următorul pas, la fel de important, este de a stabili paleta de culori. Sugestia noastră este de folosi o paletă de culori compusă din maxim 3-4 culori. Este important să reținem să nu combinăm prea multe culori. Recomandarea noastră este ca totul să fie cât mai simplu și elegant deoarece, simplitatea este un trend apreciat. Am atașat mai jos câteva palete de culori pentru a te îndruma în alegerea culorilor potrivite. Sperăm să îți vor fi de folos!

Cel de al 3-lea pas este desigur, alegerea elementelor decorative. Acestea au un rol important, am putea spune chiar esențial, pentru că, practic, acestea sunt ‘’sufletul petrecerii’’.

Elementele decorative pot consta în:

  1. Baloanele cu heliu care arată excelent sub forma unui buchet.
  2. Arcada de baloane ce se potriveste la orice tip de eveniment.
  3. Panoul foto este ideal pentru un colț foto.
  4. Ghirlanda de Baloane, este o alegere perfectă pentru că se poate monta în orice locație, atât interior cât și exterior. Aceasta are o rezistență ridicată începând de la o zi (în caz de soare direct foarte puternic și temperaturi foarte ridicate) până la 2-3 zile.

Nu în ultimul rând, dorim să precizăm faptul că florile sunt un element esențial și de impact vizual în cadrul decorului cu baloane. În ceea ce privesc florile, îți sugerăm să opezi pentru flori de sezon pentru un preț mai accesibil, sau verdeață.

Sperăm că ceea ce ai citit mai sus te-a ajutat să îți faci o idee despre cum ai vrea să arate evenimentul tău. Abia așteptăm să iei legătura cu noi la numarul de telefon: 0748484704 sau la adresa: hi@balloonevents.ro.

Postări similare