Baloane cu Heliu, Decor Baloane Aniversari, Decor Baloane BabyShower, Decor Baloane BridalShower, Decor cu Baloane pentru Botez, Decor cu Baloane pentru Nunta, PhotoCorner Baloane

Cum să aleg culorile potrivite de baloane pentru party?

Pentru a organiza un party reușit trebuie să îți alegi tematica potrivită, iar mai apoi în funcție de aceasta să alegi culorile în armonie cu aceasta pentru a crea o atmosfera de poveste! Pentru aceasta, este necesar să îți faci o impresie asupra paletelor de culori posibile: monocrom, multicolor și complex.

1.Monocrom

O singură culoare este îndeajuns uneori. Monocromatica implică o singură culoare, însă în diferite nuanțe, așadar ea este potrivită pentru evenimente uzuale precum botezul copilașului tău (ex. un degrade al unei culori), dar și pentru o petrecere cu tematică ce are la bază o anumită culoare (ex. tematică de pădure ce implică verdele etc.).

2.Multicolor

În general, petrecerile copiilor sunt pline de culoare, de aceea te încurajăm să optezi pentru o cromatică multicoloră! Însă și aici trebuie să ai grijă să nu supraîncarci decorul ales cu o cromatică prea vastă. Te încurajăm să alegi maxim 3-4 culori care să fie în armonie cu alte elemente decorative ale evenimentului tău.

3.Complex și non-culori

Complexitatea culorilor poate fi destul de dificilă uneori, însă nu și în cazul non-culorilor alb și negru, ce sunt adecvate evenimentelor de natura business atât împreună cât și separat. Pentru a adăuga o notă de eleganță unui astfel de eveniment te încurajăm  să alegi câteva baloane aurii/argintii, însă nu ambele.

Albul poate fi integrat în cele mai multe decoruri deoarece este extrem de elegant și de simplist ce se potrivește oricărui gust! Nu vei putea da greș cu un decor de acest gen.

 

Postări similare