Baloane cu Heliu, Decor Baloane Aniversari, Decor Baloane BabyShower, Decor Baloane BridalShower, PhotoCorner Baloane

Cum sa reduci costurile unei petreceri tip Baby & Bridal Shower cu până la 50%?

Pentru că este în interesul fiecăreia dintre noi să obținem lucruri de efect și de calitate la un preț avantajos, am hotărât să vă ajutăm cu câteva sfaturi pe care ți le vom prezenta mai jos și sperăm că te vor ajuta!

Pasul 1. Stabilește Bugetul

Înainte de a organiza orice tip de petrecere indiferent de natura acesteia, asigură-te că îți cunoști limitele financiare. Efectuează niște calcule simple pentru a vedea ce buget ai în total, iar mai apoi divizează-l în câteva mai mici corespunzătoare elementelor în care dorești să investești, astfel vei fi mai organizată și vei selecta mai ușor ceea ce îți este necesar.

Pasul 2. Artificial vs Natural

Problema decorurilor se pune la nivelul aranjamentelor florale în cele mai multe cazuri, respectiv a costurilor acestora. Datorită multitudinilor de flori existente, a anotimpului curent și a nuanțelor/mărimilor prețurile variază destul de mult. Te sfătuim să optezi pentru flori care sunt din același sezon cu cel în care organizezi acest eveniment pentru a diminua o parte din cheltuieli, și să alegi flori cât mai simple și de efect pe care le poți integra mai apoi în alte aranjamente mult mai de efect.

Există desigur și idea unor flori artificiale, decorative. Partea atractiva a acestora este desigur prețul mai avantajos per total al unui aranjament de acest gen, dar și versatilitatea acestora, în cazul în care nu ești familiară cu acest tip de aranjament te rugăm să ne contactezi pentru eventuale detalii/poze.

Pasul 3. Adaugă Baloane

Fie că optezi pentru un decor cu flori sau nu, baloanele sunt o soluție accesibilă, însă și pentru acestea ai nevoie de un buget bine stabilit.

Vei putea opta pentru  baloane jumbo sau normale, cu decor suplimentar sau nu, panouri foto, ghirlande, arcade, buchete de baloane –  decoruri ce te vor lua prin surprindere atât pe tine, cât și pe cei din jur. Asigură-te că îți stabilești tematica evenimentului, iar mai apoi simte-te liberă să navighezi pe internet pentru idei, vei fi surprinsă de cât de multe vei găsi.

Pentru idei și poze inspiraționale te invităm să consulți pagina https://ro.pinterest.com/ asigură-te că introduci cât mai multe cuvinte cheie pe care le cauți să le încadrezi în decorul tău.

Pentru mai multe detalii în organizarea unui eveniment indiferent de tipul acestuia, te rugăm să ne contactezi  pe facebook https://www.facebook.com/eventsballoon/  sau pe site-ul oficial https://balloonevents.ro/ .

Back to list

Related Posts