Baloane cu Heliu, Decor Baloane Aniversari, Decor cu Baloane pentru Evenimente Business, PhotoCorner Baloane

Decoratiuni cu Baloane pentru Evenimente Business

Te întrebi cum ai putea decora cu baloane un eveniment business? BalloonEvents știe răspunsul!

Orice eveniment corporate organizează o recepție pentru cei care participă. În cazul de față vrem să vă descriem felul în care BalloonEvents a participat la evenimentul Digital Days Oradea 2018 în 3 pași. Cum decorez încăperea cu baloane? Cum îmi aleg baloanele? La aceste întrebări BalloonEvents are răspunsul!

⦁ Partener & Expunere
La invitația Digital Days Oradea am răspuns cu un ‘’Da!’’ în primul rând pentru expunerea de care am avut parte, în al 2-lea rând pentru faptul că oamenii implicați acolo sunt tineri și plini de creativitate.
BalloonEvents a creat un ambient plăcut și a făcut din acest eveniment unul cu adevarat memorabil! BalloonEvents reușește să îmbine cromatica si designul aranjamentelor cu baloane într-un stil unic; Panourile Welcome cu baloane din cadrul acestui eveniment au creat o impresie foarte bună participanților.

⦁ Decor Business – O prezență aparte
Culorile alese de data aceasta au fost negru si portocaliu. Conform psihologiei culorilor, negru reprezintă puterea si fascinează prin posibilitați, iar portocaliul este o culoare ce exprimă foarte mult optimism, fiind cunoscută drept culoarea „ce te înalță”, încărcându-te cu energie. Portocaliul este o combinație între roșu și galben, luând cantitatea de energie necesară echilibrată de căldura sufletească.
BalloonEvents, cu siguranță va face și din evenimentul dumneavoastră o prezență aparte!

⦁ Cum poți beneficia de reduceri din partea noastră pentru evenimente de genul acesta ?
Nu în ultimul rând, vrem să știți că puteți beneficia de reduceri profitabile din partea noastră, contactându-ne. Cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută. Suntem aici pentru ca evenimentul dumneavoastră de business să fie cu adevărat un succes. Abia așteptam să colaborăm împreună! Pentru mai multe detalii, puteți să ne contactați aici.

Grijile dumneavoastră vor deveni grijile noastre, ocupându-ne cu responsabilitatea și profesionalismul ce ne caracterizează!

Postări similare