Baloane cu Heliu, Decor Baloane Aniversari, Decor Baloane BabyShower, Decor Baloane BridalShower, Decor cu Baloane pentru Botez, Decor cu Baloane pentru Nunta, PhotoCorner Baloane

Design-ul minimalist cu baloane & Importanța conceptului “hand-made”

Pentru ca ne place sa abordam diferite teme si sa starnim tot mai mult curiozitatea în legatura cu produsele și serviciile Balloon Events, vom impartasi cu voi, pe scurt, ce inseamna pentru noi design-ul minimalist cu baloane. Minimalismul este o miscare catre perfectiune printr-o forma geometrica simpla, austeritate si constrangere in culori. Minimalismul este unul dintre stilurile moderne si contemporane de interior, facand concurenta stilului high-tech. Se considera ca acest stil este cel mai popular in randul tinerilor!

In primul rand ne bazam pe creativitate, simplitate si stil pentru a crea cele mai frumoase și interesante decoruri minimaliste din baloane alaturi de elemente decorative minimaliste.

In al doilea rand indiferent de tipul evenimentului dorim ca eleganta cromatica sa domine si sa se regaseasca in decorul ales. De asemenea, toate produsele hand-made sunt gandite cu atentie si alese impreuna cu clientii nostri. In ultimii ani, activitatea de creatie hand-made a devenit din ce in ce mai populara in randul publicului de orice varsta! Conceptul ”hand-made” este foarte important, pentru ca ne ajuta sa ne descoperim si sa ne dezvoltam in acelasi timp creativitatea. De asemenea, activitatea ”hand-made” este una educativa. In realizarea unui produs hand-made, vei dobandi notiuni noi si abilitati artistice pentru cultura ta generala. Pentru copii, activitatea ”hand-made” va fi o experienta educativa de a invata lucruri noi intr-un mod distractiv, iar pentru adulti o solutie creativa de a realiza un obiect unic si personalizat. Si in acest sens, BalloonEvents va sta la dispozitie! Credem ca putem realiza lucruri cu adevarat minunate impreuna!

Promovam originalitatea si creativitatea de aceea produsele hand-made sunt cele mai potrivite în orice context! Pentru detalii sau comenzi, te rugam sa ne contactactezi! Echipa Balloon Events abia așteapta sa realizeze noi decoruri si produse pe baza ideilor tale!

Pentru mai multe detalii nu uitati sa vizualizati galeria noastra foto https://balloonevents.ro/galerie-poze/.

Back to list

Related Posts