Decor Baloane Aniversari, Decor cu Baloane pentru Botez, PhotoCorner Baloane, Uncategorized

Doubble Tree Hilton Oradea – Un candybar elegant si rafinat

Hotelul Double Tree by Hilton Oradea este localizat în zona verde a unuia din cele mai frumoase oraşe din România, Oradea. Este locul ideal pentru a organiza evenimente, deoarece cucereste prin eleganta si rafinament, fiind  pe gustul multora.

Candy bar-ul este coltul acela cu bunatati dulci frumos colorate si aranjate, de care se vor bucura toti invitatii, copii si adulti. Un candy-bar bine pregatit va da intotdeauna o nota dulce oricarei petreceri!

Balloon Events detine experienta vasta in organizarea de evenimente cu baloane. Baloanele chiar pot face diferenta, atunci cand este vorba de design-ul unui candybar! Acestea infrumuseteaza locul si ofera energie pozitiva invitatilor.

Dorim sa iti oferim si cateva sfaturi despre cum trebuie sa arate un candybar cu adevarat reusit! Este important ca acesta sa fie tematic, in functie de atmosfera pe care doresti sa o creezi, O idee frumoasa ar fi ca numele sarbatoritilor/sarbatoritului sa fie piesa de rezistenta a decorului ales.

Noi, cei de la Balloon Events, am remarcat avantajul candy bar-ului ca fiind flexibilitatea de care te poti bucura în alegerea sortimentelor de dulciuri, codul de culoare, tematica, decorul și micile detalii care fac diferența. Poți opta pentru un colț dulce clasic, cu dulciuri consacrate românești într-un decor minimalist și un cod de culoare neutru, sau poți jongla cu formele, culorile și aromele pentru un bufet unic!

Asadar, fie că este vorba de o aniversare, un majorat, o petrecere de botez, un eveniment corporate sau o nuntă, candy bar-ul asigură un răsfăț culinar memorabil pentru invitații tăi. El poate fi integrat în tematica evenimentului sau se poate evidenția printr-o tematică proprie, în funcție de dorințele tale.

Candy barul intregeste imaginea unui eveniment deosebit si aduce un plus de gust si placere invitatilor vostri, de aceea Balloon Events recomanda ca intotdeauna sa aveti/sa ai un candy bar la evenimentul vostru/ tau, infrumusetat de multe baloane! Pentru mai multe detalii, asteptam sa ne contactezi aici: hi@balloonevents.ro sau 0748484704.

Back to list

Related Posts