Baloane cu Heliu, Decor Baloane Aniversari, Decor Baloane BridalShower, Decor cu Baloane pentru Nunta, PhotoCorner Baloane

Alege să fii diferit – BalloonEvents la nunta ta!

contact

Alege decorul de baloane preferat și vei avea o nuntă de neuitat! Căsătoria este un aspect foarte important în viața fiecărei persoane, reprezintă un moment deosebit în viața fiecărui cuplu, este evenimentul care arată lumii întregi că iubirea e veșnică. Acest moment trebuie în primul rând să fie așa cum ți-l dorești, iar noi, cei de la BalloonEvents vrem să îți colorăm evenimentul, aducând o notă de veselie. Toți invitații adoră urările de bine adresate mirilor, iar baloanele cu diferite modele și inscripționate cu mesaje sugestive vor fi cel mai vesel decor al petrecerii!

Din baloane se pot realiza: Arcada la intrare (Baloane folie si latex), Inima din baloane (Baloane folie si latex), Inițialele mirilor (Baloane folie si latex), Verighete, Ghirlande din baloane (Baloane folie si latex) etc. Balonul jumbo produce un efect deosebit la un moment de vis ales de miri: valsul mirilor, aducerea tortului sau recuperarea miresei.
Când vine vorba de baloane, gama variază din punctul de vedere al modelelor, culorilor, dimensiunilor. Baloanele trebuie alese cu grijă, in funcție de tematica nunții, pentru a crea un contrast plăcut. Oricare ar fi tematica nunții tale, ele vor crea o atmosfera de poveste. Alegând sa fii diferit, poti opta pentru:

⦁ Baloane cu flori, pentru decorarea meselor invitaților. Înlocuind volumul exagerat al florilor cu baloane, vei economisi bani și vei fi într-adevar apreciat, deoarece ai ales să ‘’spargi tiparele’’.

⦁ Baloanele pot înlocui ghirlandele de flori. În loc de prea multe flori alege un decor simplu de baloane care le poți grupa sub formă de ghirlande. Cu siguranță acest decor îți va salva 70% din bugetul alocat florilor pentru nuntă .

⦁ Norișor de baloane peste mesele invitaților. Baloanele se prind cu ușurintă de tavanul încăperii unde se va ține evenimentul mult așteptat. Baloanele pot avea design diferit, culori abstracte sau simple, însă e indicat să se aleagă baloanele dintro singură culoare, pe baza principiului: ‘’Less is more.’’

Baloanele vor rămâne un element decorativ deosebit pentru fiecare nuntă! Pentru mai multe detalii, contactează-ne!

Postări similare