Baloane cu Heliu, Decor Baloane Aniversari, Decor Baloane BabyShower, Decor Baloane BridalShower, Decor cu Baloane pentru Botez, Decor cu Baloane pentru Nunta, PhotoCorner Baloane

Ghirlanda de Baloane – Un decor perfect pentru candy-bar

Poate ca ti se pare neobisnuit sa accentuezi un candy-bar care deja este plin de culoare si elemente decorative, dar ghirlanda de baloane te va surprinde intr-un mod placut!  Pe langa efectul pe care il creeaza evidentiind candy-barul, credem ca este o piesa speciala datorita multitudinilor de idei care pot contribui la alcatuirea acesteia. Te sfatuim dar sa optezi pentru o ghirlanda cat mai simplista, deoarece candy-barul in general e incarcat de culori.

Partea cea mai atractiva a ghirlanei de baloane este maleabilitatea acesteia, si credem ca este un aspect extrem de important, de exemplu: poti integra ghirlanda in orice loc al oricarei sali indiferent de inaltimea acesteia cat si afara daca optezi pentru o nunta outdoor. Pe langa acest aspect, baloanele constituie elementele principale ale acestui decor ca si în cazul arcadei ideile sunt inepuizabile daca te vei documenta puțin.

Pentru a integra corect un astfel de decor alaturi de candy-bar este esential sa fii atenta la cateva detalii minore dar importante. Cromatica nuntii tale sa se regaseasca in elementele decorative pana la cele mai mici detalii. Daca optezi pentru un candy-bar bogat în culori ghirlanda va trebui sa o gandesti in aceleasi nuante dar mai simplist, respectiv invers. De asemenea, nu opta pentru prea multe culori care sa se regaseasca in candy-bar – pentru a evita discrepantele de culori si senzatia de prea mult. Mereu ceva simplu si stilat va arata mai bine decat ceva incarcat si bogat! Speram ca te-au ajutat aceste cateva sfaturi! Pentru mai multe detalii te invitam sa consulti pagina noastra de facebook pe care o gasesti aici: https://www.facebook.com/eventsballoon/ sau sa ne contactezi direct aici: Contact

Poate ca nu ai mai vazut sau auzit despre acest gen de decor pentru un candy-bar, de aceea dorim sa iti oferim noi o privire de ansamblu.

Back to list

Related Posts