Uncategorized

Litere Decorative – Despre cum și la ce le poți folosi

Ce poate fi mai frumos pentru un eveniment, fie ca e nunta, botez, majorat sau baby/bridal shower decât posibilitatea de a adăuga detalii pline de seminificație cu ajutorul unei litere decorative? Literele aduc o nota de personalitate evenimentului, îl fac unic, de-a dreptul memorabil!

Balloon Events, este o echipa de oameni tineri și talentati, specializati în design-ul de evenimente cu baloane. Pentru că am înțeles importanța unui decor frumos am decis să introducem în decorurile noastre și literele decorative . Considerăm că detaliile sunt importante în conturarea unui eveniment croit pe stilul și preferintele clientilor. În munca noastră, întotdeauna pornim de la ideea că fiecare eveniment este unic și ca evenimentele extraordinare sunt o reflexie a personalitatii, a poveștii clientilor. Asemenea baloanelor , literele decorative sunt ideale pentru orice tip de eveniment!

Pentru un CandyBar, acestea sunt perfecte și  se potrivesc în orice locatie și tip de decor. Din experiența, putem spune ca literele decorative schimbă design-ul candy barului și sunt foarte apreciate de către invitați.

Ce poate fi mai frumos, mai durabil și practic în sensul posibilității largi de utilizare, decât aceste elemente decorative? Pe lângă un decor unic, literele pot rămâne o amintire pentru persoanele dragi sau pot fi folosite la evenimente ulterioare.

Potrivite nu doar pentru evenimente de zi cu zi, literele decorative au devenit un trend chic si pentru business-urile locale. Acestea pot face din brand-ul tău unul și mai apreciat și mai cunoscut!

În ultimul timp, tot mai mulți sunt cei care doresc la un eveniment sa aibă litere decorative de felul: Mr & Mrs, Love, Home etc. Gama de optiune este foarta larga, iar noi suntem deschiși la dorintele tale.

Cu siguranța, alegând literele decorative nu vei da greș . Pe lângă faptul că sunt foarte actuale, acestea marcheaza vizual un eveniment. Sperăm ca și pozele noastre te vor inspira în acest sens .

Evenimentele sunt speciale și merita din plin atenția noastră, de aceea abia așteptam să ne contactezi la: hi@balloonevents.ro sau la 0748484704!

Postări similare