Baloane cu Heliu, Decor Baloane Aniversari, Decor Baloane BabyShower, Decor Baloane BridalShower, Decor cu Baloane pentru Botez, Decor cu Baloane pentru Evenimente Business, Decor cu Baloane pentru Majorat, Decor cu Baloane pentru Nunta, PhotoCorner Baloane

Lucruri necesare pentru botez – Idei colorate pentru un botez reușit!

[trx_title]

Lucruri necesare pentru botez – Idei colorate pentru un botez reușit!

[/trx_title]

Botezul este prima petrecere a copilului tău, așa că, ar trebui să fie un moment de neuitat, plin de farmec, de sărbătorit alături de cei dragi. De regulă, la botez îți inviți doar familia și prietenii apropiați și te rezumi la o medie de 50  invitați. E o petrecere simplă, pe care ți-o dorești de dragul de a te revedea cu cei dragi și să le dai ocazia să îți vadă frumusețea de copil.

Oricine își dorește un botez de nota 10, prin urmare noi îți recomandăm următorii pași:

PAS 1 – Organizarea

Planificarea, Organizarea până în cele mai mici detalii sunt cheia succesului unui eveniment memorabil. Chiar dacă copilașul tău nu va participa activ la această petrecere, amintirile îi vor aduce cu siguranță zâmbete pe buze peste ani. Fii sigură că ai parte de cel mai bun fotograf (nu te zgârci, mai ales la poze !!!) iar mai apoi alege serviciile simple și un meniu pe placul tuturor în special al bunicilor 😊.

PAS 2 – Restaurantele Potrivite Pentru Petrecerea De Botez

Dacă știi deja ce fel de petrecere de botez îți dorești pentru botezul bebelușului tău, alegerea localului devine simplă. Ai grijă să nu alegi un local prea mic, unde oaspeții să se simtă inconfortabil sau un restaurant prea mare în raport cu numărul invitaților. Cu siguranță în poze va părea că a fost prea mult loc gol sau marea înghesuială.

 

(sala mica Palazzo & Meniu)

Alege un restaurant care să-ți transmită o stare plăcută, pozitivă și care să se potrivească tematicii sau decorului imaginat. Cromatică evenimentului de asemenea este importantă și trebuie neaparat să se integreze placut cu specificul sălii.

PAS 3 – Cum Decorezi Restaurantul în care are loc petrecerea de Botez

Petrecerea micuței/micuțului tău de botez nu ar fi aceeași fără baloane, aranjamente florale saau decorațiunile dorite! Baloanele înfrumusețează cu adevărat localul ales, oferindu-i o notă jucăușă, destinde atmosfera și implicit invitații, aducând multe zâmbete.

De asemenea sunt importante și aranjamentele florale care, alături de baloane, alcătuiesc o imagine deosebit de frumoasă, ideală pentru un botez.

Masa de botez este importantă, fiind locul în care invitații tăi vor servi masă și vor socializa, așa că aceasta e necesar să fie aranjată cu decorațiunile potrivite.

Baloanele, bolurile cu bomboane, forile sau un decor atipic, pot fi folosite și aici, încântând privirile. Masa de prezidiu e necesar să fie decorată cu aranjamente florale sau integrate cu o ghirlandă de baloane astfel încăt să capteze privirile tuturora și să se distingă de restul decorurilor din încăpere.

E important ca acestea să fie în stiluri care să se integreze tematicii de botez.

Sperăm că am putut să vă oferim sfaturi utile și practice pentru viitorul tău eveniment! Dacă dorești să colaborăm pentru realizarea unui astfel de eveniment, te rugăm sa iei legatura cu noi la numărul de telefon: 0748484704 sau prin email la: hi@balloonevents.ro

Back to list

One thought on “Lucruri necesare pentru botez – Idei colorate pentru un botez reușit!

  1. Im very pleased to uncover this site. I want to to thank you for ones time due to this wonderful read!! I definitely liked every little bit of it and I have you book marked to check out new information in your blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *