Baloane cu Heliu, Decor Baloane Aniversari, Decor Baloane BabyShower, Decor Baloane BridalShower, Decor cu Baloane pentru Botez, Decor cu Baloane pentru Evenimente Business, Decor cu Baloane pentru Majorat, Decor cu Baloane pentru Nunta, PhotoCorner Baloane

Palazzo Oradea – Locul ideal pentru botezuri!

“Palazzo” va pune la dispozitie o superba sala cu o capacitate de 400 de persoane, precum si o sala mai mica avand capacitatea de 80 de persoane, pentru evenimente mai restranse. De asemenea, gradina interioara a locatiei noastre este locul perfect in care invitatii dumneavoastra se pot retrage pentru cateva clipe de relaxare. Ii puteti gasi la adresa Ciheiului 67 410545 Oradea, Bihor sau la numarul de telefon: +40 740 205 282.

Ai in plan un botez? Balloon Events iti da niste idei utile, ca sa iti iasa evenimentul frumos si bine organizat! In primul rand, trebuie sa ai in vedere ca iti inviti apropiatii si familia. De obicei, te duci la 45-60 de invitati si clar ai nevoie de o sala aerisita precum e Palazoo Oradea  si de o echipa buna, ca a noastra – cei de la Balloon Events ca sa iti infrumuseteze evenimentul cu decoratiunile unice facute din baloane.

In al doilea rand, decoreaza-ti mesele cu bun gust, astfel incat mesele sa nu para prea incarcate. Ai idee cat de tare conteaza pentru invitati decorul? Foarte mult! De aceea, dorim sa iti venim in ajutor, si in acest aspect, de a gandi impreuna un design frumos si pentru mesele invitatilor!

In al treilea rand, se ridica intrebarea: Candy Bar sau nu? De exemplu la un candybar pentru 60 de persoane este ideal sa ai in vedere cantitatea de prajituri necesare. Credem ca acesta este unul din punctele de ‘atractie’ la un botez. Decorul chiar daca este un aspect secundar el devine extrem de important in momentul photo shooting-ului !

Nu in ultimul rand, iti recomandam o Cabina Foto! De ce? Pentru ca e distractiv si va inveseli invitatii! Oamenii se vor bucura sa pozeze in grup si se vor distra pe cinste, si isi vor pastra pozele. E recomandat sa programezi cabina foto dupa aperitiv, pentru maxim 3 ore. Atat e sufficient pentru un botez.

Verifica daca iti vin inviatii cu copiii la eveniment si daca acestia vor veni cu copiii iti recomandam sa  alegi un animator. Ii tine ocupati pe toata perioada evenimentului, se joaca cu ei, ii picteaza sau le face baloane modelate. E ideal, cand ai minim 5 copii printre invitati.

Speram ca aceste sfaturi te vor ajuta in organizarea mult asteptatului eveniment! Mai jos, iti aratam un decor special de candybar in cadrul unui botez la Palazzo Oradea. Ne dorim sa colaboram, sa facem din evenimentul tau unul de poveste! Asadar, asteptam sa ne contactezi la numarul de telefon: 0748484704 sau la hi@balloonevents.ro

Postări similare