Decor Baloane Aniversari, Decor Baloane BabyShower, Decor Baloane BridalShower, Decor cu Baloane pentru Botez, Decor cu Baloane pentru Nunta, PhotoCorner Baloane

Panou de Baloane – Un altfel de photocorner

Nici un eveniment nu este complet fara un panou foto! Panoul foto infrumuseteaza orice tip de eveniment! Nu doar ca sunt amuzante, dar sunt si o modalitate de a capta amintiri si de a crea ambientul perfect pentru orice tip de eveniment. De aceea, iti propunem un alt fel de cadru. Peretele din baloane se foloseste de obicei pentru pozele invitatilor.
Acest Photo Corner va aduce o pata de culoare in pozele ce vor ajunge la invitatii prezenti la petrecerea dumneavoastra.
Panoul de baloane poate fi facut din orice culori doriti sau orice combinatie de culori.

Pentru a adauga personalitate pozelor tale, este important sa iti alegi background-ul care te caracterizeaza, iar pentru aceasta este necesar sa alegi:

  • Culorile potrivite și eventuale alte elemente decorative în armonie cu acestea. De asemenea, ai grijă să alegi maxim 3-4 culori pentru a evita un efect vizual încărcat. Daca esti o persoana vesela, optimista, cu siguranta, alegand galbenul nu vei da gres! Daca esti o fire calma, caracterizata de seninatate si loialitate, poti alege cu incredere culoarea albastra. Pentru un eveniment ce vrei sa transmita fiabilitate, stabilitate, confort, securitate, culoarea maro este cea mai potrvita! Poti alege culoarea verde cu scopul de a transmite naturalete, sanatate, armonie, calm, rafinament.
  • O tema corespunzătoare pentru evenimentul tău!  BalloonEvents este la dispozitia ta sa te ajute sa ai un eveniment cu adevarat special!
  • Decoruri în armonie cu stilul tău și natura evenimentului.

Panoul de baloane poate fi un decor deosebit în cadrul evenimentului tau indiferent de personalitatea ta. Totul tine de idei si de alcatuirea decorului in functie de preferintele tale. Pentru mai multe idei si detalii nu ezita sa ne contactezi!

Poate ești obisnuita cu photocorner-ul uzual, de aceea vrem sa iti oferim o perspectiva asupra unui alt fel de photocorner, un photocorner de baloane. Grijile dumneavoastra vor deveni grijile noastre, ocupandu-ne cu responsabilitatea si profesionalismul ce ne caracterizeaza!

 

Back to list

Related Posts