Baloane cu Heliu, Decor Baloane Aniversari, Decor Baloane BabyShower, Decor Baloane BridalShower, Decor cu Baloane pentru Botez, Decor cu Baloane pentru Evenimente Business, Decor cu Baloane pentru Majorat, Decor cu Baloane pentru Nunta, PhotoCorner Baloane

Sala de Evenimente Solay – Decor botez in stil minimalist by Balloon Events

Solay dispune de o sala de evenimente de aproximativ 300 locuri, cu posibilitatea de extindere pe terasa cu inca 200 de locuri si un spatiu exterior generos pentru organizarea de evenimente in aer liber. SOLAY – Private Events Resort reprezinta alegerea ideala pentru organizarea de botezuri, dar si alte evenimente. Ii puteti gasi la numarul de telefon: 0725 223 355 sau la info@solay.ro sau https://www.solay.ro!

Venirea pe lume a unui copil este o minune si o bucurie in orice familie si pentru asta trebuie sarbatorit ca atare! Pentru reusita evenimentului tau, iti recomandam sa alegi cu incredere Solay Oradea si sa alegi echipa Balloon Events, care va da o frumusete aparte evenimentului tau, prin decoruri cu baloane. Acestea sunt ideale pentru acest eveniment, deoarece par jucause, dau o nota de veselie salii si binedispun invitatii. Practic, asta e tot de ce ai nevoie pentru ca evenimentul tau sa fie apreciat de toata lumea! Balloon Events are experienta vasta in acest domeniu, e caracterizat de seriozitate, creativitate si calitate!

Pentru ca toti parintii isi doresc o petrecere speciala pentru copilasul lor, BalloonEvents iti recomanda sa alegi o tematica pentru eveniment. Pot fi mici detalii si elemete de efect sau daca timpul si bugetul iti permit, un intreg concept. Tine cont ca este o petrecere pentru copii, alege o tema potrivita celor mici, in care te regasesti. Nu faceti economie in ceea ce priveste echipa foto/video. Sunt momente unice in viata si mai tarziu vei regreta daca nu alegi un fotograf bun. Balloon Events te sfatueste sa alegi serviciile unei echipe profesioniste, care sa iti oferta amintiri ce le vei rememora constant, an dupa an, chiar si cand copilul tau va creste mare.

Mai jos, iti vom arata cateva poze, by Balloon Events. Speram ca acestea te vor convinge sa colaboram! Pentru mai multe detalii, te rugam sa ne scrii la: hi@balloonevents.ro sau sa ne suni: 0748484704

Citeste si articolul: https://balloonevents.ro/alege-sa-fii-diferit-balloonevents-la-nunta-ta/ !

Postări similare