Baloane cu Heliu, Decor Baloane Aniversari, Decor Baloane BabyShower, Decor Baloane BridalShower, Decor cu Baloane pentru Botez, Decor cu Baloane pentru Nunta, PhotoCorner Baloane

Stative cu Baloane si Flori – Eleganța unei atitudini luxuriante

Pentru că ne dorim să-ți oferim o altă perspectivă asupra ceea ce înseamnă un decor pentru evenimentul tău, am ales să-ți descriem în câteva rânduri ce anume este important să evidențiezi înainte. BalloonEvents deține idei inovative  pentru stative cu baloane și flori astfel încât să ofere clienților eleganța unei atitudini luxuriante! Tematica stativelor cu baloane și flori este una foarte largă, astfel încât ne oferă posibilitatea de a fi creativi! În funcție de necesitățile și preferințele solicitanților, acestea pot căpata forma dorită, devenind astfel element de bază în prezentarea și construirea atmosferei evenimentului.

Pentru acele dintre voi care caută să atingă perfecțiunea până în cele mai mici detalii, dar și pentru acele dintre voi care doresc să aducă un suflu nou evenimentului, am dori să  descriem ce implică un stativ cu baloane și flori.

Naturalețea florilor în combinație cu eleganța baloanelor vor da o notă elegantă acestui element decorativ. Iar pentru că eleganța și stilul sunt două lucruri extrem de importante pentru cei care organizează un eveniment cât și pentru tine, este necesar să se imprime aceste doua în ceea ce rezultă!

De asemenea, ți-am pregătit câteva idei pe care să le iei în considerare înainte de a hotărî ce anume să alegi într-un astfel de decor pentru evenimentul tău :

  1. Asigură-te că stativul care urmează să fie realizat si aranjamentul este în armonie cu locația evenimentului (fii atentă la stilul și formele geometrice ale sălii).
  2. Culoarea stativului să se potrivească cu cea a locației unde va avea loc evenimentul și nuanțele aranjamentului pentru care ai optat. Acest lucru este foarte important!
  3. Alege maxim 3 nuanțe pentru baloane și flori și asigură-te că una dintre nuanțele predominante este albul alături de verdeața florilor pentru un efect vizual mai reușit și mai elegant.

Pentru eventuale idei, te invităm să urmărești pozele inspiraționale de mai jos. Asteptam sa colaboram impreuna! Contactul nostru is gasesti aici.

Postări similare