Baloane cu Heliu, Decor Baloane Aniversari, Decor cu Baloane pentru Majorat, PhotoCorner Baloane

Arcada de Baloane – Piesă de rezistență pentru orice majorat

⦁ Arcada si Balon Jumbo – pentru sesiune foto
Arcada de baloane este ideală nu doar pentru a marca intrarea intr-o locație, inaugurarea unui magazin, ci și pentru o sesiune foto. Aduce un plus de culoare, înveselește atmosfera, te înfrumusețează.
Brandul nostru este recunoscut pentru inovarea și originalitatea creării arcadelor de baloane, făcând din majoratul tău o zi cu adevărat specială! Este evident avantajul costului mai mic al baloanelor care oferă clientului posibilitatea unei economii substanțiale.

⦁ Moduri în care poți să îți decorezi arcada

Flori – Arcada din baloane cu flori diferă față de arcada clasica prin design-ul unic și naturalețea pe care aceasta o poartă. Se potrivește perfect la orice tip de majorat atât în interior, cât și în exterior.

Doar verdeață– arcada aleasa pentru majorat va primi o notă de vitalitate și frumusețe dacă alegeți să o împodobiți cu verdeață. Frumos, elegant si rafinat ! Acest decor este extraordinar pentru evenimente precum majoratele!

Panglici– Locatia aleasă pentru majorat va căpata un plus de distincție și elegantă cu ajutorul panglicilor. Panglicile reprezintă un decor esențial ce nu trebuie să lipsească de la niciun majorat. Îmbinarea baloanelor clasice cu cele de modelaj si panglicile elegante creează un decor superb și de invidiat. (Putem face o arcada superba cu ajutorul acestor tipuri de baloane.)

Pentru mai multe detalii în organizarea unui eveniment indiferent de tipul acestuia, te rugăm să ne contactezi  pe facebook https://www.facebook.com/eventsballoon/  sau pe site-ul oficial https://balloonevents.ro/ .

Postări similare